Prive sauna Den Bosch

Laden...

Wie aan wellness denkt wordt erg enthousiast, omdat het vaak van alle gemakken voorzien is. Het is een vreedzame omgeving met een persoonlijke sfeer en het creëert rust en ontspanning. Wie wilt dat nou niet?

Bij Sauna Intense kun je genieten van luxe wellness faciliteiten. Het is het perfecte cadeau om te geven of om te krijgen.

Met korte rijafstanden naar de grotere steden in Brabant zit je bij onze privé sauna in de regio Den Bosch precies goed.

Ruimtes

€169

Vanaf prijs

€169

Vanaf prijs

€99

Vanaf prijs

Afgezonderd van de buitenwereld en volledig privé

Heerlijk ongestoord genieten van alle faciliteiten

Verlaat ons complex weer verliefd als ware tortelduifjes!

Impressie

Prive sauna in Den Bosch met luxe wellness faciliteiten

Een infrarood sauna, whirlpool jacuzzi, finse sauna, binnenzwembad, stoombad, regendouche en een flinke dosis gastvrijheid horen allemaal bij de luxe privé faciliteiten van Sauna Intense.

Hygiëne

Kortom, genoeg te beleven, met een goede service en uitstekende hygiëne! Een dagje sauna met alle wellness faciliteiten volledig voor jezelf! Wie droomt daar nou niet van?

Privacy

Bekijk onze beschikbaarheid, vul je e mailadres en gegevens in en reserveer jouw privé sauna. Je wordt omringd met luxe en wellness.

Kwaliteit

Pak je badkleding in kijk voor de rest uit naar een ultiem dagje privé sauna voor 2 personen. Niet ver gelegen van alle grote steden zoals Eindhoven en Den Bosch!

Luxe prive sauna in Den Bosch reserveren

Brabant staat bekend om zijn landelijke omgeving, bosrijke omgeving en de vele privé sauna’s. Rust en ontspanning gaat immers hand in hand.

Boek onze geweldige locatie snel en gemakkelijk online en wij zorgen ervoor dat jouw reservering snel bevestigd wordt. Neem contact met ons op via de chat functie bij speciale verzoeken.

Bij ons loop je de deur uit met een geweldige ervaring in het achterhoofd. Je kunt de dag gedeeltelijk boeken of een overnachting en optimaal gebruik maken van de volgende faciliteiten.

Privé spa met Finse sauna en infrarood sauna

Bij luxe faciliteiten is een krachtige finse sauna en een goede infrarood cabine eigenlijk niet weg te denken.

Ons prachtige locatie heeft verschillende spa cabines met allemaal een luxe sauna en de overige aanwezige voorzieningen.

Prive sauna in Den Bosch met zwembad en jacuzzi

Met een ruime whirlpool, sfeervolle openhaard en groot designer zwembad geniet je op je eigen vaste blok moment volledig in rust van alle faciliteiten.

Ideaal voor een romantisch dagje weg kun je geniet van al het Luxe dat Sauna Intense te bieden heeft.

Den Bosch prive sauna arrangementen

Wi fi en muziek afspelen behoort tot optimaal genieten, je wilt er namelijk je eigen feestje van maken en dat kan alleen je eigen muziek af te spelen.

Pak alleen je badkleding in en laat de rest door ons verzorgen. In de minimaal krijg je drankjes zoals verse jus, vers water, evenals koffie en thee.

Kies uit een van onze arrangement en krijg handdoeken en slippers standaard inbegrepen. De gastvrouw geeft je alles wat je nodig hebt om de beste prive sauna in Den Bosch te beleven.

Geen badproducten bij de hand? Geen probleem, je hebt bij Sauna Intense voldoende shampoo en crèmespoeling aanwezig om je lichaam van extra hygiëne te voorzien.