FAQ

Veelgestelde vragen

Intense Unit 1 beschikt over een zwembad. Intense 2 en 3 zijn voorzien van een 6 persoon bubbelbad

Ja, dit is toegestaan. Ouders zijn volledig verantwoordelijk hiervoor.

Ja, dat is mogelijk! Op de website kun je reserveren in een aantal stappen. Eerst kies je welke Unit en Arrangement je wilt vervolgens kun je bij de ”extra opties” het aantal extra personen toevoegen.

De toegangsprijzen voor extra personen zijn als volgt:
Tot 18 jaar = 30,-
Vanaf 18 jaar = 50,-

Bij te laat arriveren gaat dit helaas van uw eigen tijd af. Tussen elke gasten is er de tijd nodig om de ruimtes schoon te maken en voor te bereiden voor de volgende gasten. Deze tijd hebben wij hard nodig om de ruimtes goed en hygiënisch op te leveren.

Je kunt een mail sturen naar info@saunaintense Neem jouw geldige Wellness Giftcard mee naar de locatie om deze te verzilveren. Wij nemen de Giftcard weer in. Indien je dit niet bij je hebt dient de boeking ter plekken betaald te worden.

Giftcard is geldig gedurende een periode van 12 maanden vanaf de aankoopdatum en kan niet worden verlengd of vernieuwd na het verstrijken van deze termijn.

Wij werken met blokken van 2 uren. Je kunt bij de extra opties 2 uur extra bijboeken.

Het is niet toegestaan om eigen consumptie te nuttigen.

Op de website kun je een reservering maken in enkele eenvoudige stappen. Begin met het selecteren van de gewenste Unit en het bijbehorende Arrangement. Vervolgens kun je onder “extra opties” het aantal extra personen toevoegen.

Het is aan te bevelen om voorafgaand aan je bezoek advies in te winnen bij een arts. Vanwege de diepgaande en intensieve werking ervan raden wij echter het gebruik van de infraroodsauna af. Mocht je hierover vragen hebben, verzoeken wij je dit kenbaar te maken aan de gastvrouw ter plaatse.

Het is niet toegestaan om in de units te roken. Ook waterpijp bieden wij niet aan en mag ook niet zelf meegenomen worden. Je kunt er zelf voor kiezen de unit te verlaten om tussendoor buiten het pand te roken.

Annuleren is enkel mogelijk via de `Annuleren knop` in uw bevestigingsmail : Als je boeking is geannuleerd kan dit niet meer opgeheven worden en stellen wij de plek direct weer beschikbaar voor andere gasten. Annuleren dient minimaal 48 uur voor aanvangstijd.

Wij verwijzen je graag naar onze algemene voorwaarden voor meer informatie.