Laat al je zorgen achter en ontspan in een prive spa

Als je vaak het gevoel hebt dat je altijd aan het rennen en vliegen bent, kan het zijn dat je behoefte hebt aan een moment van rust en ontspanning. En waar kan dat beter dan in een luxe privé spa-omgeving?

De ideale locatie om dit momentje van rust te grijpen, is dan ook Sauna Intense in Oosterhout. Dit is een sauna in Breda regio.

Spa intense

Wat zijn de faciliteiten die beschikbaar zijn in een privé spa?

Als je op zoek bent naar een exclusief verblijf in een sauna in Den Bosch omgeving waar je kunt ontspannen en genieten van rust, dan is een privé spa echt iets voor jou. In een privé spa heb je alle faciliteiten tot je beschikking, zonder gestoord te worden door andere gasten.

Zwembad

Het zwembad is vaak het middelpunt van de privé spa. Het is een plek waar je kunt zwemmen, ontspannen op een ligbed of gewoon genieten van het uitzicht. Een zwembad biedt verkoeling, maar tegelijkertijd kun je er ook lekker actief in zijn.

Jacuzzi

Een jacuzzi is een warm bubbelbad waar je heerlijk in kunt relaxen. Het warme water en de massagestralen zorgen voor een ontspannen gevoel en helpen je spieren te ontspannen na een lange dag.

Finse sauna

De Finse sauna is een van de populairste faciliteiten in een privé spa. De hoge temperatuur zorgt ervoor dat je gaat zweten, waardoor giftige stoffen uit je lichaam worden afgevoerd. Een Finse sauna is goed voor je gezondheid en geeft je een heerlijk ontspannen gevoel.

Infraroodsauna

Naast de Finse sauna is er ook de infraroodsauna. Deze sauna is milder en werkt met infraroodstraling, wat goed is voor de bloedcirculatie en de gewrichten. Het is een ideale sauna voor mensen met spier- of gewrichtspijn.

Lounge

In een privé spa is er vaak een lounge of zithoek waar je kunt ontspannen en genieten van een drankje of een hapje. De lounge is meestal voorzien van comfortabele stoelen, sofa’s en een televisie.

Minibar

Een minibar is een must in een privé spa. Hier kun je genieten van een gekoeld drankje of een lekker hapje zonder dat je de spa hoeft te verlaten.

Wat is de prijs voor een privé spa-ervaring?

Als je zoekend bent naar de ultieme ontspanningservaring met je partner, dan is een privé spa-verblijf misschien wel de perfecte keuze voor jou. Het biedt een exclusieve, intieme en ontspannende omgeving waar je kunt genieten van alle wellness voorzieningen die je maar kunt bedenken.

De prijs van een aantal uren een prive wellness bereik of een overnachting is afhankelijk van de duur en het arrangement. Voor actuele prijzen kun je de website van Sauna Intense bekijken.

Welke extra arrangementen kan je boeken?

Naast de standaard faciliteiten kun je bij veel privé spa’s extra arrangementen boeken.

Denk aan hapjes of een special beklede prive spa in verband met een speciale gelegenheid. Door deze extra’s toe te voegen aan je verblijf, maak je je spa ervaring nog unieker en persoonlijker.

Kortom, een privé spa-verblijf biedt de perfecte gelegenheid om te ontspannen en tot rust te komen in een intieme omgeving. Met alle faciliteiten binnen handbereik en de mogelijkheid om extra arrangementen te boeken, wordt je verblijf nog specialer. Bekijk nu onze website voor de beste sauna in Tilburg en omgeving.